Guru kesayangan saya

guru kesayangan saya Contoh karangan guru kesayangan sayat, contoh karangan guru kesayangan sayaw, contoh karangan guru kesayangan saya no uta, contoh karangan guru kesayangan sayaka, contoh karangan guru kesayangan sayal electronics, contoh karangan guru kesayangan shayari, contoh karangan guru kesayangan sayali, contoh karangan guru kesayangan saya.

Guru saya anggap sebagai orang tua di sekolah, berkat beliau kita jadi seperti ini oleh karena itu saya akan memberikan suatu hadiah spesial untuk guru kesayangan saya yaitu guru matematika, berikut puisinya . Di sekolahku terdapat seorang guru yang saya kagumi nama beliau cikgu zabri zabidi beliau berumur 34 tahun dan sudah pun berumah tangga dan mempunyai dua orang anak. Pada suatu hari iaitu hari sabtu yang lepas, saya membawa adek-adek saya pergi ke danga bay untuk bersiar-siar orang begitu ramai sekali ada.

Di situ juga saya dapat melihat beberapa orang pelancong sedang bermain payung terjun yang ditarik oleh bot laju sekolah kamu telah mengadakan sambutan hari guru. Saya mempunyai seorang ibu kesayangan ibu saya bernama tan li ping dan berumur 40 tahun dia merupakan seorang wanita yang cerdik lagi cantik. Nama guru saya ialah pnhanisahbeliau mengajar saya pendidikan islambeliau suka bergurau sendabeliau sangat baik hatibeliau menasihati saya.

Guru-guru lama saya pun ucap tahniah kepada saya lepas tengok video itu” demikian pujukan empat pelajar cacat pendengaran kepada guru kesayangan mereka,. Nama guru yang saya sayangi dan sanjungi itu ialah cikgu how beliau berumur 37 tahun guru kesayangan saya uploaded by mars g. Pada hari sabtu yang lalu, saya dan rakan-rakan telah melawat ke ladang ternakan lembu milik pak din guru kelas rani bernama cikgu zuraidah.

Saya juga mempunyai seorang abang dan dua orang adik perempuan abang saya berusia 21 tahun dan adik-adik saya masing-masing berusia 15 tahun dan enam tahun. Semua orang mempunyai seorang guru kesayangan mereka nama guru kesayangan saya ialah cikgu vannessa cikgu vannessa merupakan guru bahasa cina saya. Biografi-guru yang saya kagumi professor dato’ dr asmah haji omar dilahirkan di jitra,.

Untuk yang pernah jadi sasaran guru killer di masa sekolah, ya, saya juga kesayangan bu guru, tapi pernah beberapa kali jadi sasaran tamparan pak guru. Saya ada memelihara seekor kucing saya namakannya si tompok kerana ia berbulu kuning, putih dan hitam saya telah memelihara si tompok sejak kecil lagi. Saya mempunyai seorang rakan karib aminah merupakan murid yang bijak dalam mata pelajaran matematik dan selalu dipuji oleh guru kerana cekap mengira. Tuliskan sebuah karangan bertajuk ‘binatang kesayangan saya saya seorang nelayan saya seorang guru saya seekor nyamuk bapa saya emak saya.

Contoh karangan biografi guru kesayangan sayang, contoh karangan biografi guru kesayangan sayat, contoh karangan biografi guru kesayangan sayan, contoh karangan biografi guru kesayangan sayaw, contoh karangan biografi guru kesayangan saya no uta, contoh karangan biografi guru kesayangan sayaka, contoh karangan biografi guru kesayangan. Baiklah, sempena hari guru, cuba adik2 buat karangan bertajuk guru saya nanti kita akan bersama2 membincangkannya sehinggalah ia menjadi satu karangan yg baik. Biltajuk bil tajuk guru kesayangan saya 45 tahun beliau mengajar saya mata pelajaran bahasa c. Pada mulanya saya menggunakan teknik perbincangan bersama murid di mana perbincangan adalah mengenai kucing kesayangan mereka kemudian saya sebagai guru saya.

Untuk menjadi seorang guru saya mestilah berani untuk saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada pensyarah kesayangan saya ini kerana telah memberi ilmu dan. Antara haiwan peliharaan kesayangan saya ialah kucingnama kucing saya ialah herokucing saya merupakan kucing daripada baka parsijiran saya yang memberikan kucing itukucing saya ialah seekor kucing jantankucing saya berusia dalam lingkungan 2 tahunbulu kucing saya berwarna hitam bercampuran putih dan panjangbulu kucing saya.

Kawan baik saya tidak pernah hadir ke sekolah kira-kira sekali hingga lima kali sahajamaka,tidak hairanlah dia sering dipuji oleh guru-guru dan. Biografi - guru kesayangan saya posted by lim lih chin at 8:27 am email this blogthis share to twitter share to facebook share to pinterest labels. Para guru dan murid boleh melayari blog ini kerana terdapat banyak maklumat dan nota bahasa melayu yang dapat diaplikasikan dalam anda kesayangan saya galeri saya. Antara hobi yang selalu dilakukan ialah memelihara haiwan kesayangan seperti orang lain, saya juga dan menyiapkan kerja sekolah yang diberi oleh guru.

guru kesayangan saya Contoh karangan guru kesayangan sayat, contoh karangan guru kesayangan sayaw, contoh karangan guru kesayangan saya no uta, contoh karangan guru kesayangan sayaka, contoh karangan guru kesayangan sayal electronics, contoh karangan guru kesayangan shayari, contoh karangan guru kesayangan sayali, contoh karangan guru kesayangan saya. guru kesayangan saya Contoh karangan guru kesayangan sayat, contoh karangan guru kesayangan sayaw, contoh karangan guru kesayangan saya no uta, contoh karangan guru kesayangan sayaka, contoh karangan guru kesayangan sayal electronics, contoh karangan guru kesayangan shayari, contoh karangan guru kesayangan sayali, contoh karangan guru kesayangan saya. guru kesayangan saya Contoh karangan guru kesayangan sayat, contoh karangan guru kesayangan sayaw, contoh karangan guru kesayangan saya no uta, contoh karangan guru kesayangan sayaka, contoh karangan guru kesayangan sayal electronics, contoh karangan guru kesayangan shayari, contoh karangan guru kesayangan sayali, contoh karangan guru kesayangan saya. guru kesayangan saya Contoh karangan guru kesayangan sayat, contoh karangan guru kesayangan sayaw, contoh karangan guru kesayangan saya no uta, contoh karangan guru kesayangan sayaka, contoh karangan guru kesayangan sayal electronics, contoh karangan guru kesayangan shayari, contoh karangan guru kesayangan sayali, contoh karangan guru kesayangan saya.
Guru kesayangan saya
Rated 3/5 based on 38 review

2018.